Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 23 - Maan van de Rijpe Bessen

23 - Maan van de Rijpe Bessen

23 - Maan van de Rijpe Bessen

Kernwoorden

Levenslessen - overwinning - moed


Het thema van de Maan van de Rijpe Bessen is overleven. Het geeft niet welke lasten het leven je onlangs heeft bezorgd, deze maan betekent overwinning van tegenstand. Kwesties uit het verleden doen zich weer voor omdat spirit nu weet datje ze aankunt. Waarheden die je hebt vermeden komen later weer boven water. Bied de les het hoofd en laat de lasten, die je persoonlijke vervulling in de weg staan, los.

Degenen die zijn geboren onder de Maan van de Rijpe Bessen hebben een mannelijke aanpak. Deze kaart moedigt je aan om je zachtere, vrouwelijke kant die je diep binnenin hebt, te onderzoeken en je emoties te tonen. Zie ze met een open, koesterend hart onder ogen en uit ze met de kracht en stabiliteit van de invloed van Maan van de Rijpe Bessen. Wanneer je deze balans ontdekt zul je een emotionele kalmte voelen en de stem van je intu´tie kunnen horen. Je zult de kracht en de moed hebben om voor jezelf een rijk leven te accepteren. Wees een voorbeeld voor anderen die naar je opkijken. Je eigen kracht bezitten ontstaat door het accepteren en creŰren van overvloed door op een vriendelijke manier vol te houden en door wilskracht.


Grote Geest, help me de moed en kracht te hebben om de lessen die zich voordoen het hoofd te bieden en de beloningen te accepteren voor wat ik tot stand heb gebracht.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen