Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 22 - Maan van de Sterke Zon

22 - Maan van de Sterke Zon

22 - Maan van de Sterke Zon

Kernwoorden

Sociale uitnodigingen - creatieve bezigheden - vreugde


Tijd om te ontspannen en wat plezier te hebben onder deze magische maan. Laat je serieuze houding vallen, laat alle lasten los en speel. Vreugde is aanstekelijk, dus wordt zoals degenen die zijn geboren onder de Maan van de Sterke Zon en straal de rijkdom van plezier uit. Je zult ontdekken dat je wordt aangetrokken door de gaven van schoonheid en inspiratie. Culturele gebeurtenissen en cultureel werk beuren je op dit moment op.

Je kunt nu ook ineens veel uitnodigingen krijgen voor sociale uitjes, dus houd de energie van de Maan van de Sterke Zon Vast. Accepteer de uitnodiging van anderen en wees erop voorbereid dat je alle aandacht krijgt.

Je verleden kan opeens een nieuwe betekenis krijgen. Verborgen creatieve talenten kunnen duidelijk worden. Je zult ontdekken dat je elke poging tot creativiteit aangenaam en lonend vindt. Natuurlijk worden anderen ook aangetrokken door je uitbundige energie. Plezier verbindt, dus benut deze tijd om aandacht te geven aan je levenskracht, en omring jezelf met de schoonheid die je verdient.


Grote Geest, help me om de lasten van het leven los te laten door de schoonheid en de vreugde vast te houden die er altijd is in mijn verbinding met u.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen