Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 21 - Maan van het Zaaien

21 - Maan van het Zaaien

21 - Maan van het Zaaien

Kernwoorden

Energie in evenwicht brengen - eerlijkheid - emoties


De Maan van het Zaaien geeft een tijd aan van veel energie en enthousiasme. De angsten die je in het verleden weerhielden, lossen op in het licht van deze veelbelovende maan. Je kunt veel bereiken door deze golf van creatieve energie in vaste banen te leiden, en er duidelijk richting aan te geven.

Degenen die onder deze maan zijn geboren neigen tot het uiten van hun sterke emoties. Daardoor voelen anderen zich kwetsbaar en kunnen relaties hieronder lijden. Wanneer je overweldigende emoties ervaart, denk er dan aan om je in te houden, haal diep adem en denk aan de consequenties voordat je iets zegt.

De maan leert je door eerlijk te zijn naar jezelf en anderen, voor positieve groei te zorgen bij allen die erbij zijn betrokken.

Gun jezelf de vrijheid om veel verschillende wegen te ontdekken. Dit is de perfecte tijd om iets nieuws te wagen, iets wat je nog niet hebt geprobeerd. Door te experimenteren zul je de perfecte manier ontdekken om je spirituele energie aan het project of het idee te geven.


Grote Geest, help me mijn energie op een gezonde, positieve en evenwichtige manier in banen te leiden, terwijl ik er aan denk om aardig voor mezelf en anderen te zijn tijdens dit proces.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen