Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 20 - Maan van de Terugkerende Kikkers

20 - Maan van de Terugkerende Kikkers

20 - Maan van de Terugkerende Kikkers

Kernwoorden

Dromen hebben - vastberadenheid - samenwerking


De kaart van de Maan van de Terugkerende Kikkers betekent de perfecte tijd om iets nieuws te beginnen, of te vertrouwen op plannen waaraan al wordt gewerkt.

De energie van deze maan geeft je het uithoudingsvermogen, de vastberadenheid en geestelijke helderheid om met succes te plannen, op te bouwen en te creŽren wat je graag wilt.
Als je eenmaal aan het proces begint, zullen je plannen zich snel ontwikkelen. Dit is echt de tijd om je dromen waar te maken.
Degenen die onder dit teken zijn geboren ervaren een verstoring van hun werk vanwege hun houding 'ik kan het zelf wel'. Pak het project niet alleen aan. Wees flexibel en accepteer hulp en waardeer inbreng tijdens het project.

Samenwerken helpt je sneller je doel te bereiken. Verander je koppigheid in vastberadenheid. Werk naar je dromen toe en houd rekening met de houding van de groep. Of die groep nu je familie, of vrienden of medewerkers is, hun liefde en ondersteuning zal je helpen je dromen te verwezenlijken.


Grote Geest, help me de moed en de kracht te hebben om mijn dromen waar te maken en de liefhebbende steun van anderen te accepteren op de weg er naartoe.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen