Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 2 - Moeder Aarde

2 - Moeder Aarde

2 - Moeder Aarde

Kernwoorden

Creatieve vrouwelijke bron - koesteren - geboorte


De kaart Moeder Aarde vraagt van je dat je je open stelt om de volledige waarheid over je leven te voelen. Je moet bereid zijn om zowel de pijnlijke als vreugdevolle momenten te ervaren om ze helemaal tevoorschijn te laten komen. Wanneer je dat magische punt van vernieuwing bereikt kun je je hart naar het licht laten gaan.
Wanneer we uitdrukking geven aan onze emoties, kunnen we onze ware vrouwelijke aard laten zien en onze verbinding met alle levende wezen appreciŽren. We leren goed voor onszelf te zorgen en de bewaarsters te worden die we van nature al zijn. Open je hart en laat de ruimte in je hart groeien. Wanneer we onszelf toestaan onze emoties toe te laten, leren we om echt de vrouwelijke creatieve bron in ons naar waarde te schatten.


Ik roep de energieŽn van Moeder Aarde aan om me te helpen mijn ware vrouwelijke aard te accepteren en te uiten. Ik eer alle wezens met de gave van mijn aangeboren moederlijke compassie.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen