Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 19 - Maan van de Uitlopende Bomen

19 - Maan van de Uitlopende Bomen

19 - Maan van de Uitlopende Bomen

Kernwoorden

Verwachting - voortgang - doelen


Degenen die zijn geboren onder de Maan van de Uitlopende Bomen hebben een ongelooflijk potentieel om uit te blinken in datgene waarvoor ze hebben gekozen. Helaas geven onwerkelijke verwachtingen hen het gevoel dat ze nooit goed genoeg zijn. Maar voor anderen zijn het meesters op hun gebied, vol energie en met veel ambitie.

Deze kaart herinnert je eraan om realistische doelen te stellen. Het is ook een tijd van voorbereiding. Net zoals de eekhoorn zich voorbereid op de winter, begin te verzamelen wat je nodig hebt om je doel te verwezenlijken. Roep de drijfkracht en ambitie van de Maan van de Uitlopende Bomen aan om je te helpen. Alles wat je tot stand wilt brengen wordt gevoed door liefde en ondersteuning, dus laat anderen een deel van je dromen worden. Geef vorm aan de energie om je heen.

Geniet van het hele proces van het bereiken van je doel. Te vaak focussen we ons op het resultaat in plaats van het waarderen van de huidige voortgang.


Grote Geest, help me om reŽle verwachtingen te hebben door de tijd te nemen om het proces te waarderen en me met vertrouwen voor te bereiden op mijn toekomst.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen