Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 18 - Maan van de Sterke Winden

18 - Maan van de Sterke Winden

18 - Maan van de Sterke Winden

Kernwoorden

Leiderschap - zelfdiscipline - psychische vaardigheden


Degenen die zijn geboren onder de Maan van de Sterke Winden zijn psychisch verbonden met de sferen van de spirituele wereld. Dankzij hun hoog sensitieve aard kunnen zij āgemakkelijk communiceren met ongeziene krachten.

Deze kaart geeft aan dat je eigen psychische vaardigheden momenteel heel sterk zijn. Je intuÔtie komt sterk overeen met je hogere zelf. Laat deze verbinding je helpen op je pad. Je hebt het lang genoeg uitgesteld. Stop met jezelf naar beneden te halen, omdat dit niet alleen je kunnen beperkt maar ook je onzekerheid voedt. Het ontbreekt je aan zelfdiscipline.

Doe een beroep op de moed van de Maan van de Sterke. Winden om je dromen en je plannen waar te maken. Spirit vraagt je de mildheid van je leven te delen. Geef uiting aan je creativiteit en leer mee te gaan met spirituele energieŽn om je heen. Laat je kracht zien.

Diegenen die onder de Maan van de Sterke Winden zijn geboren, zijn vaak leiders vanwege hun spiritualiteit en hun natuurlijke compassie met anderen. Leer te vertrouwen op het grotere plan. De Schepper vraagt je niet om je talenten te ontplooien en met anderen te delen als je er niet klaar voor zou zijn. Heb vertrouwen in jezelf en maak je dromen waar.


Geest, ik ben er klaar voor om de mildheid van mijn leven met anderen te delen. Ik roep de energieŽn van de Maan van de Sterke Winden aan om moed te verzamelen om een leider te zijn en met talenten wijs te gebruiken ten goede van alles en iedereen.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen