Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 17 - Maan van Rust en Helderheid

17 - Maan van Rust en Helderheid

17 - Maan van Rust en Helderheid

Kernwoorden

Evenwichtige relatie - zelfexpressie - grenzen


Het is je aard om te geven zonder daarvoor iets te verwachten. Mensen die geboren zijn onder de Maan van Rust en Reiniging zijn van nature vriendelijk en zorgzaam voor andere.

Het kan lijken alsof je alle kanten wordt opgetrokken door iedereen om je heen die hulp nodig heeft. Omdat je van nature anderen op de eerste plaats stelt, herinnert deze kaart je eraan om je eigen grenzen te handhaven. Wanneer je anderen te gemakkelijk vergeeft, zorg je ervoor dat je zelf gekwetst wordt. Wanneer je je als een voetveeg gedraagt zullen anderen zeker proberen gebruik te maken van je goede aard. Men zal je meer respecteren en bewonderen, wanneer je duidelijk bent over hoeveel je wilt geven.

Neem wat tijd om op adem te komen van de serieuze kijk op het leven. Uit je op een positieve en gezonde manier die je blij maakt. Besteed tijd aan kinderen en creatieve activiteiten.

Houd genoeg van jezelf om alleen de relaties met anderen te ontwikkelen van wie je de steun en de liefde die je zo vrijuit geeft, terugkrijgt.


Grote Geest, help me om me open te stellen om liefde en ondersteuning te ontvangen. Om gezonde, liefhebbende en evenwichtige relaties met anderen te onderhouden. Help me te accepteren dat ik liefde ontvang omdat ik liefde waard ben.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen