Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 16 - Maan van de Vernieuwende Aarde

16 - Maan van de Vernieuwende Aarde

16 - Maan van de Vernieuwende Aarde

Kernwoorden

Grotere verantwoordelijkheid - innerlijk weten - onderwijzen


Het leven is een voortdurend leerproces en er zullen momenten zijn dat we van de rol van student naar de rol van leraar gaan. Je bent onlangs in een bepaald gebied van je leven meester geworden. Je hebt tegenstand overwonnen en nu is het tijd om nieuw ontdekte wijsheid te delen. De grootste leraren zijn de leraren die met compassie onderwijzen, die iets wat ze in hun hart voelen met een ander delen om hun hart te openen. Bied op een vriendelijke manier hulp aan, waardoor anderen de vrijheid krijgen om op hun eigen manier oplossingen te zoeken. Het moeilijkste van een leraar zijn, is je wijsheid aan te bieden en je dan terug te trekken zonder oordelen, en de leerlingen in de gelegenheid stellen hun eigen weg te volgen. Mensen die onder de Maan van de Vernieuwende Aarde zijn geboren zijn meestal oude zielen, en hebben een innerlijke weten over de dingen. Je hebt het talent om instinctief te voelen wat anderen bezield. Ze kunnen de waarheid niet voor jou verborgen houden. Je bent als een spons die alles om zich heen opzuigt. Je wilt op dit moment zoveel bereiken, maar je moet ook realistisch zijn.

De wereld is groot, dus beheers je en neem niet meer verantwoordelijkheid op je dan je kunt hanteren. Blijf je openstellen en heb mededogen met anderen, en alles zal zich op een positieve manier ontwikkelen.


Grote Geest, leid me om anderen openhartig te onderwijzen. Help me dat ik de compassie en integriteit heb om mijn wijsheid en steun op een vriendelijke, liefhebbende manier aan te bieden.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen