Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 15 - Natie van de Grote Ster

15 - Natie van de Grote Ster

15 - Natie van de Grote Ster

Kernwoorden

Geheime ruimte - goed geluk - gratie


Ga de onbekende - mysterieuze ruimte binnen. Deze plek van niets bevat alles wat er is en wat er ooit zal zijn. Wat voel je je nederig als je de glorie van een hogere macht ervaart. Het is als een moment de zwaan worden die bewegingloos op de wateren van de tijd dobbert. Deze kaart geeft hiervan de gratie aan. Je hebt naar jezelf gekeken of je meer hulp kon bieden en nu beloont de kaart Natie van de Grote Ster je hiervoor. Ervaar de tijdloosheid van het universum. In de sterren staat goed geluk geschreven. Een wens waar je lang op hebt gehoopt zal spoedig werkelijkheid worden. Accepteer dit geschenk met open armen, want je hebt er hard voor gewerkt.

Je hebt veel om naar uit te kijken, dus geniet van deze rustige tijd om de geheimen van het universum te overwegen. Kijk naar de sterren en heel je geest door te erkennen dat we allemaal één zijn in de ogen van de grote Schepper.


Ik dank de Natie van de Grote Ster voor het geschenk van goed geluk dat me nu ten deel valt. Ik ben me ervan bewust dat ik alleen door nederigheid de innerlijke vrede en het sereen-zijn kan ervaren, die ontstaan door het in aanraking komen met de gewijde ruimte.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen