Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 14 - Steen van de Voorouders

14 - Steen van de Voorouders

14 - Steen van de Voorouders

Kernwoorden

Hoger goed - leiding - keuze


Luister goed naar de gewijde boodschappen om je heen. Wanneer de Geest van de Voorouders je roept, dan is er veel aan de hand. De Steen van de Voorouders leert je dat elke beslissing die je neemt en elke actie die je onderneemt, direct of indirect, van invloed is op een ander. Het is net als een steen die je in het water gooit, waardoor zich steeds groter wordende rimpels vormen.

Denk zorgvuldig na over de keuzes die je wilt maken, en denk aan de gevolgen hiervan voor je toekomst. Soms moeten we offers brengen om onze bestemming te bereiken. De voorouders helpen ons onderscheiden wat de moeite waard is om te behouden en wat we zouden moeten loslaten. Als je ook maar twijfelt, doe dan een beroep op hun oude wijsheid om je te helpen de beste keuze te maken. Wanneer je besluiten een doel betreffen dat je zelf te boven gaat, dan kun je ervan verzekerd zijn dat de voorouders hiermee ingenomen zijn. Dat betekent niet dat je moet opgeven wat je wilt, maar het vereist denken over het rimpeleffect voordat je de steen gooit.

Het leren kennen van jezelf is echt een levenslang proces, maar er kan veel hartzeer en pijn worden vermeden als we nadenken over de effecten van ons handelen op lange termijn en als we onze keuzes maken door naar ons hoger zelf te luisteren en naar de leiding van de voorouders.


Leid me, Geest van de Voorouders, om mijn plaats in deze wereld te kennen en me bewust te zijn van het feit dat alles wat ik doe zijn invloed heeft op anderen. Geef me de moed om te voldoen aan mijn bestemming en me te ontplooien in de richting van mijn hoogste goed.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen