Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 12 - Het Westen (Mudjekeewis)

12 - Het Westen (Mudjekeewis)

12 - Het Westen (Mudjekeewis)

Kernwoorden

Herstel - creativiteit - dromen


De chaos van de wereld om je heen heeft je een slecht gevoel gegeven. De kaart van Het Westen betekent dat het tijd is om je terug te trekken - eens naar jezelf te kijken, je lichaam, je geest en je ziel rust te geven. Ga de stilte binnen, waar dromen worden geboren, om te worden geheeld op het diepste niveau. Luister naar de hartslag van onze Grote Moeder en voel de polsslag van eenheid, die het bloed is van haar ware bestaan. Ontdek die rustige plek van binnen, waar je naar je dromen mag. kijken en ze kan koesteren voordat je ze naar buiten brengt.

Bid voor de leiding die je nodig hebt en vergeet niet de geest te bedanken voor de antwoorden die je krijgt. Binnen de meditatieve staat van Het Westen kunnen we in verbinding komen met de bron van dromen en onze eigen creativiteit weer aanvullen.


Geestkrachten van Het Westen, leid me op mijn reis naar de stilte, waar ik de geest van mijn dromen tot leven mag voelen komen. Help me mijn creativiteit te vergroten, zodat mijn geest weer meer in evenwicht en harmonie komt.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen