Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 11 - Het Zuiden (Shadownese)

11 - Het Zuiden (Shadownese)

11 - Het Zuiden (Shadownese)

Kernwoorden

Lessen - groei - vertrouwen


Je hebt een belangrijk niveau bereikt in je eigen groei. Innerlijk transformatie vindt plaats omdat je die kanten van jezelf bent ontgroeid die niet langer dienen voor je hoogste goed. Je ontdekt de kracht van het zelf. Het Zuiden geeft de emotionele volwassenheid weer die je hebt geleerd uit de lessen van het leven. Het vuur van Het Zuiden kondigt een tijd van veel succes aan. Het is nooit gemakkelijk om je angsten onder ogen te zien, maar je hebt nu de kracht om je angst te beheersen. Wees aardig voor jezelf en voel je goed zoals je nu bent. Leer onvoorwaardelijk van jezelf en van anderen te houden. Soms kunnen lessen pijnlijk zijn, dus we moeten onszelf niet altijd te serieus nemen. Wanneer we onszelf en het leven lichter nemen, kunnen we de dingen vanuit een gezonder perspectief zien. Leer op het goddelijke plan te vertrouwen. Te zijner tijd, wanneer je terugkijkt op een moeilijke ervaring, zul je het belang van de geleerde les begrijpen.


Geestkrachten van Het Zuiden, leer me om lief te hebben en te groeien door het vriendelijke vuur van compassie. Help me om te leren vertrouwen op het plan van de Grote Geest, en de lessen van het leven te zien met het begrip dat mijn geest, hart en ziel een zijn.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen