Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 10 - Het Oosten (Wabun)

10 - Het Oosten (Wabun)

10 - Het Oosten (Wabun)

Kernwoorden

Een nieuw begin - denkwijze - inspiratie


Wanneer je naar het oosten kijkt en de zon ziet opkomen, voel dan het geschenk van inspiratie in je groeien. Wees je bewust van een nieuw pad dat voor je opdoemt. Wees je goed bewust van je gedachten en de energie die uiteindelijk je toekomst vorm zal geven als een zichzelf vervullende profetie, voordat je de eerste stap neemt. Laat de passie en de inspiratie van de kaart van Het Oosten je de impuls geven voor een nieuw begin en een nieuwe horizon.

De wintermaanden van innerlijke re?ectie en rust zijn voorbij. Het is nu lente en het is tijd om nieuwe plannen te maken. Begin met de aarde voor te bereiden en nieuwe zaden voor de dag van morgen te planten.

Het Oosten betekent dat zich nieuwe mogelijkheden gaan voordoen voor jou, dus wees zo dapper om ze aan te grijpen. Het geeft niet waar ons verleden ons naartoe heeft gebracht, we hebben altijd de keuze om opnieuw te beginnen. De kaart van Het Oosten herinnert ons er aan dat verandering ons dichterbij datgene waartoe we ons geroepen voelen kan brengen. Iedere dag bevat een mogelijkheid voor groei, en elk moment is een geschenk van het leven.


Geestkrachten van Het Oosten, vul mijn hart met het licht van de opkomende zon. Help de mogelijkheden voor groei te accepteren die zich voordoen. De zaden die ik vandaag plant, zullen de toekomst zijn voor de komende generatie. Laat mij me bewust zijn van de energie die ik in mijn gedachten en in mijn leven stop.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen