Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 1 - Schepper

1 - Schepper

1 - Schepper

Kernwoorden

Bewustzijn - mede-schepping - verandering


Deze kaart geeft een periode van het onderzoeken van je geloof en wat je waard bent aan. Je wilt heel graag veranderen en een nieuwe richting inslaan in je leven. Hiermee krijg je het geschenk van bewustzijn. Misschien word je een verborgen waarheid onthuld, of krijg je in de nabije toekomst een nieuw inzicht. Deze nieuw ontdekte informatie brengt niet langer dient voor je hoogste goed. Deze kaart herinnert je er ook op een vriendelijke manier aan dat wanneer je vertrouwen hebt in de Grote Geest en in jezelf, je ieder obstakel kunt overwinnen door te veranderen. Wanneer je vertrouwen hebt in het grote mysterie sta je toe dat de
veranderingen zich ontvouwen.


Met het grootste respect stel ik mezelf open voor de totale waarheid van wie ik ben. Grote Geest, ik vertrouw er op dat u mij zult helpen op mijn weg. Help me om mijn dromen waar te maken en mijn potentieel te ontwikkelen voor het hoogste goed.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen