Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 0 - Medicijnwiel

0 - Medicijnwiel

0 - Medicijnwiel

Kernwoorden

Eenheid - innerlijke groei - bespiegeling


Zet alles in je leven even op een laag pitje.... en reis naar het centrum van het wiel. Hier zul je de gewijde ruimte vinden om één te worden met de Schepper en vraag om de leiding en healing die je nodig hebt. Dit is een moment om rustig na te denken en om aandacht te besteden aan je innerlijke groei. Geef je lichaam, gedachten en je geest rust en verzamel de nodige energie om de volgende fase van het wiel in te gaan. Wanneer je in het centrum van het wiel bent, kun je beter zien waar je bent geweest en waar je naartoe moet. Deze kaart herinnert je er aan dat je moet zoeken naar lessen op elk gebied in je leven. Dit kan in de vorm van een zin in een boek zijn, een wolkenformatie, of zelfs een gesprek met een vreemde. Gebruik deze tijd verstandig en denk er aan niet alleen te bidden voor je eigen weg, maar voor alle schepselen van de Grote Geest. Want als je gebeden de beste bedoelingen hebben, en je op het juiste moment bidt, krijg je weer de gelegenheid om verder te gaan.


Grote geest, hier in het centrum van het wiel kijk ik naar u, om me te helpen mijn plaats in het leven beter te begrijpen. Om te leren zien hoe ik pas in deze schepping, en om uw gaven te eren door ze met anderen te delen.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen