Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Cerise

Cerise - Leef een bijzonder leven

Cerise

Cerise helpt je jezelf hoger te achten en brengt het zoete, geluk en wijsheid in je leven. Het kan je hart openen en laat je naar je hartenwensen luisteren. Kersenrood is een diepe, volle kleur die je aanmoedigt je leven optimaal te leven. Het werkt als een magneet die ongelooflijke mensen, gelegenheden en overvloed in je leven aantrekt. Eet een paar kersen en verander jezelf van gewoon naar buitengewoon.

Wees bijzonder

Het is verbazingwekkend om te leven; je leven optimaal leven is buitengewoon. Koop vandaag een paar kersen, proef hun zoetheid en maak een lijst van bijzonder dingen die je volgend jaar wilt doen. Ga een verbintenis aan om een buitengewoon leven te leiden. Wat is uiteindelijk het slechtste wat er kan gebeuren als je de dingen een kans geeft? Je kunt zeggen dat je zou kunnen falen. Maar als je het niet hebt geprobeerd, heb je al gefaald. De waarheid is dat wanneer je je dromen volgt je alleen maar kunt slagen, want je hebt de dingen een kans gegeven. Wanneer je een kans pakt leer en groei je, en ontwikkel je jezelf. Dus geef jezelf toestemming om te ontdekken en een ongelooflijk avontuur aan te gaan. Vandaag is de dag om te beginnen. Zeg: 'Goddelijke intelligentie, geef me alstublieft de moed om bijzonder te worden en laat me mijn dromen, doelen en wensen werkelijkheid laten worden'.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen