Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Robijn

Robijn - Verjong je lichaam

Robijn

Robijnrood is de kleur van dynamiek, verjonging en kracht. Het kan je weerstand verhogen, energie geven en je enthousiast maken voor het leven. Het is de kleur van voorspoed, moed, succes en motivatie. Robijnrood moedigt verlegen mensen aan om uit hun schulp te kruipen en vertrouwen op te bouwen. Gebruik robijnrood licht om je bewust te zijn van het leven en om je sterk te voelen.

Verjonging

Schud gedurende dertig seconden met je rechterhand en laat hem dan vijftien seconden rusten. Schud dan dertig seconden met je linkerhand en laat deze dan ook vijftien seconden rusten. Schud vervolgens gedurende dertig seconden met je hele lichaam en laat dit dan ook vijftien seconden rusten. Herhaal dit alles drie keer. Wrijf nu in je handen. Deze oefening helpt je je lichaam op te warmen, je bewust te worden van je lichaam en je jonger te voelen. Visualiseer dat er een robijnrood licht door je lichaam beweegt, je bloed reinigt en je energie activeert. Word je ervan bewust hoe het is om je echt levend te voelen. Je zou zelfs kunnen besluiten om een robijnrode hanger te gaan dragen of een robijnen kristal hij je te houden. Hierdoor voelt je lichaam zich sterker en raak je gemotiveerd om succes te behalen. Zeg: 'Goddelijke helende intelligentie, help me om me vrij te maken van alle pijn, spanning en vermoeidheid. Geef mijn lichaam alstublieft weer helende, verjongende kracht en blaas het nieuw leven in.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen