Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Scharlaken

Scharlaken - Trek succes aan

Scharlaken

Scharlakenrood is de kleur van hartstocht, succes en levendigheid. Scharlakenrood is krachtig, sterk en dynamisch. Het is duidelijk zichtbaar en vraagt erom gezien te worden. Scharlakenrood laat je dromen vol vertrouwen werkelijkheid worden. Het is de kleur van overwinning. Vertrouw op het verwezenlijken van je dromen met de kracht van scharlakenrood.

Succes

Om goede mogelijkheden in je leven aan te trekken, kun je je voorstellen dat je je voeten baadt in een scharlakenrode vloeistof. Trek dan rode sokken aan en verbeeld je dat het succes zich tien stappen voor je uit bevindt. Terwijl je steeds een stap voorwaarts naar je succes zet, adem je de scharlakenrode energie van kracht, succes en vertrouwen in. Verbeeld je dat je met iedere stap dichterbij je doel komt, totdat je voelt dat je het succes hebt bereikt dat je wenste. Zeg: 'Goddelijke geest, doordring me alstublieft van de energie van doorzetten, vertrouwen en succes.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen