Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Roos

Roos - Trek liefde aan

Roos

De roos stelt romantiek voor, diepe liefde en genegenheid. Het helpt bij het openen van je hart en het aantrekken van een gezonde relatie in je leven. Het kan je ook helpen als je een gering gevoel van eigenwaarde hebt, je je alleen voelt en bedroefd. De roos is ook heel goed om zorgen en stress los te laten.

Liefde aantrekken

De kleur van de roos helpt je om liefde in je leven aan te trekken. Draag vandaag een rooskleurig trui of bloes, of zet een rode hoed op. Focus je op deze straal en sta jezelf toe om speels te zijn en plezier te hebben. Verschillende kleuren rood, vooral helderrood, maken ruimte in je hart en stellen je in staat je open te stellen voor andere mensen. Gebruik een rode pen om alle dingen die je goed vindt van jezelf op te schrijven. Als je je bewust wordt van je eigenwaarde, zullen anderen dat ook worden. Schrijf 29 de namen op van alle mensen in je leven van wie je houdt. Laat de energie van liefde zich ontvouwen. Sta jezelf toe om je dankbaar te voelen voor al die mooie mensen. Hoe meer liefde je voelt, hoe gemakkelijker het is er meer van aan te trekken. Als je op zoek bent naar een relatie, schrijf dan alle eigenschappen op die je graag in een persoon zou willen zien. Doe dan vervolgens je ogen dicht en verbeeld je dat je lijst in een rooskleurige bel stopt. Kijk ernaar terwijl die het universum in zweeft en de juiste persoon voor jou zoekt. Alles wat je nu moet doen is je open te stellen, zodat dit geweldige, nieuwe mens in je leven kan komen. Zeg: 'Goddelijke geest, ik sta ervoor open om in mijn leven geweldige mensen met een open geest en een liefdevol hart aan te trekken.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen