Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Violet

Violet - Schep een evenwichtig leven

Violet

Violet kan je helpen om je zenuwstelsel te vernieuwen. Het helpt bij slapeloosheid, geestelijke verwarring, lichamelijk ziek zijn en letsels die de ogen en hersenen be´nvloeden. Violet helpt vooral bij de behandeling van epilepsie. Het helpt ook om je energie in evenwicht te brengen en de cellen te herprogrammeren. Violet activeert je intu´tie, opent je voor creativiteit en vergroot je psychische gevoelens. Deze kleur kan ondersteunen bij het loslaten van karma en je vrijmaken van problemen die je in het verleden hebben be´nvloed. Schep evenwicht en ontvang de zegeningen van de paarse doos met geschenken.

Evenwicht

Evenwicht Evenwicht is belangrijk in het leven. Het gaat erom dat je herkent dat iedere uitdaging een zegening inhoudt en dat iedere zegening een uitdaging betekent. Wat we moeten doen is het leven als geheel omarmen. Geef je aandacht aan een gebied in je leven dat uit balans lijkt te zijn. Als er iets is dat je ervan zou kunnen Ieren, wat zou dat dan zijn? Sluit je ogen en stel je voor dat er een paarse doos met geschenken naar je toekomt. Wanneer hij dichterbij komt, pak hem uit en ontvang het geschenk in je hart. Laat vervolgens een violetkleurige straal van licht in je lichaam dringen die je ontspant en energie geeft, terwijl je mogelijke angst, stress of zorg loslaat en evenwicht in je leven terugbrengt. Zeg: 'Goddelijke intelligentie, laat me alstublieft een evenwichtig en harmonieus leven scheppen, vol zegeningen en vreugde.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen