Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Lavendel

Lavendel - Verbinding van lichaam, geest en ziel

Lavendel

Lavendel is een subtiele kleur die je intu´tie aanscherpt, je leiderschapskwaliteiten geeft en de verbinding tussen lichaam, ziel en geest versterkt. Lavendel helpt je je immuunsysteem een oppepper te geven en helpt bij het helingsproces. Verbind je met de Hemel en de Aarde via lavendelkleurige lichtdraden.

Verbinding

Om je te helpen je ware zelf weer te voelen, moet je de verbinding tussen je lichaam, geest en ziel ervaren. Stel je een lavendelkleurige draad van licht voor die je lichaam verbindt met je geest en die je geest met je ziel verbindt. Observeer hoe deze lavendelkleurige draad je voeten met de energie van de Aarde verbindt en je geest met hoger sferen. Focus je op de vreugde van jezelf zijn, in contact met de Hemel terwijl je op Aarde bent. Zeg: 'Goddelijke geest, versterk alstublieft mijn verbinding met mijn eigen goddelijkheid en laat me de goddelijkheid in anderen zien. Dank u: Wanneer je vandaag bij iemand in de buurt bent, kijk verder dan alleen de buitenkant, en verbind je met hun goddelijke natuur.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen