Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Mauve

Mauve - Geniet van goed luisteren

Mauve

Mauve, een lichte lila-lavendelachtige kleur, kan je helpen om in verbinding te komen met je intu´tie. Het kan je inspiratie opwekken en je spirituele bewustwording vergroten. Mauve kan je helpen om zwaarmoedigheid en traagheid van begrip los te laten en vrolijker te worden. Het is de kleur van zachtheid, vriendelijkheid en toegeeflijkheid. Gebruik de mauvestralen om blokkades los te los te laten en je oren te openen.

Goed luisteren

Richt je aandacht op je oren. Voelt het alsof ze helder zijn of houd je je doof? Vraag jezelf: 'Is er iets wat ik niet wil horen?' Je oren zijn vlug van begrip en ze zouden kunnen proberen om informatie weg te houden die je niet wilt horen. Stel je de volgende keer, wanneer je in de buurt bent van iemand die iets kwetsends of onaardigs zegt, mauvestralen voor die zich door je linkeroor bewegen en alles wat onduidelijk is door je rechteroor naar buiten duwen, in een vuur dat negatieve gevoelens vernietigt. Doe daarna hetzelfde met je rechteroor. Omring jezelf dan met liefhebbende en bemoedigende mensen. Zeg: 'Goddelijke geest, laat me alstublieft luisteren naar en me wenden tot mijn goddelijke wijsheid.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen