Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Lila

Lila - Versterk je vertrouwen

Lila

Lila versterkt je vertrouwen, activeert je intu´tie en vergroot je psychische talenten. Het is een zachte, vriendelijke kleur die je aanmoedigt om je spirituele bewustzijn te ontwikkelen en je verbinding met het goddelijke te versterken. Lila kan je helpen je te bevrijden van oude patronen en je innerlijke kracht te herwinnen. Versterk je vertrouwen door jezelf je baden in een prachtig lilakleurig licht.

Vertrouwen

Vertrouwen is een sterk geloof in iets dat niet duidelijk zichtbaar is voor het oog. Te vaak geven mensen iets op juist voordat er iets ongelooflijks staat te gebeuren. Lila herinnert je eraan vertrouwen te hebben in het goddelijke. Vraag om datgene wat je graag zou willen. Wrijf dan over je derde oog. Stel je voor dat je een lila magneet in je derde oog hebt dat je wensen voor je begint aan te trekken. Activeer deze magneet door hem te visualiseren en zeg: 'activeer'. Verheug je er dan innerlijk op dat je verzoek is beantwoord. Koop een lilakleurig raamfolie om je vertrouwen te versterken en plak het op een raam in je huis waar de zon naar binnen schijnt. Ga dan bij het raam zitten en baad je in het prachtige lila licht. Laat dit licht je vertrouwen in het goddelijke versterken. Zeg: 'Met elke ademhaling vernieuwt zich het vertrouwen in mijzelf en het goddelijke. Ik ben klaar om overdadige liefde en overvloed uit het universum te ontvangen.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen