Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Pruim

Pruim - Overwin je uitdagingen

Pruim

Pruim is een kleur van vroomheid, toewijding en betrokkenheid. Het stelt je in staat om je met je hart te verbinden en je levensdoel te ontdekken. Deze kleur helpt je om krachtige verbintenissen met vrienden en relaties te creŽren. Het helpt je ook om sterk te blijven bij ontberingen en in moeilijke situaties. Deze kleur staat voor diepe innerlijke kracht en geloof. Gebruik deze kleur om uitdagingen te overwinnen en je levensdoel te ontdekken.

Uitdagingen overwinnen

Om uitdagingen te overwinnen heb je een groot gevoel van innerlijke kracht en geloof nodig. Als je iets moeilijks tegenkomt op je pad, verzeker jezelf er dan van dat je je omringt met deze kleur. Draag kleren, schoenen of sieraden die deze kleur hebben. Eet pruimen, schilder met deze kleur en visualiseer dat een straal met deze kleur je met gemak en gratie voortbeweegt. Laat de rijkheid van deze kleur je hart en ziel verzachten. Vaak ontdek je door je uitdagingen je levensdoel. Vraag jezelf af wat het geschenk is van deze uitdagende ervaring en laat de inzichten die in je gedachten komen toe. Zeg: 'Goddelijke geest, gebruik alstublieft de stralen van deze kleur om me ongedwongen, dankbaar en gemakkelijk langs de uitdagingen die ik zou kunnen ervaren, te leiden.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen