Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Indigo

Indigo - Ontwikkel je visie

Indigo

Indigo helpt bij alle aandoeningen van je hoofd, je ogen, je oren of je neus. Het helpt bij de behandeling van geestelijke en emotionele problemen zoals ADD, angst en depressie. Indigo helpt heel goed bij slaapproblemen en bij geestelijke en lichamelijke spanningen. Wanneer je indigo visualiseert kan dit je een gevoel van helderheid en een doel geven. Visualiseer indigostralen om je visie te ontwikkelen en maak je dromen waar.

Visie

Concentreer je op je ogen. Zien ze er moe uit en voelen je oogleden zwaar, of kijken ze helder en zien ze er ontspannen uit? Verbeeld je dat een indigolicht in je ogen schijnt. Dit licht probeert alle donkere plekken in jouw visie te ontdekken en ze te doen verdwijnen. Doe je handpalmen zachtjes voor je ogen en houd ze daar gedurende een paar minuten, geef je ogen de gelegenheid om zich helemaal te ontspannen. Stel je iets voor dat je in de toekomst graag wilt maken. Houd het in je verbeelding alsof het een mooi schilderij is. Plaats het nu in een indigobol en laat deze nu naar het midden van de wereld zweven en laat zijn energie daar vandaan schijnen. Zeg: 'Goddelijke intelligentie, laat wat ik in mijn gedachte heb gezien zich alstublieft manifesteren op de perfecte tijd en op de perfecte manier.'

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen