Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Roze

Roze - Laat liefde toe

Roze

Roze is de energie van onvoorwaardelijke liefde. Het opent je hart en helpt je problemen te helen die je hart betreffen. Het helpt bij het loslaten van emotionele uitdagingen en geeft rust. Roze helpt ook bij slapeloosheid en bij het manifesteren van dromen. Open je hart met gevoelige, roze kleuren.

Liefde

Word je bewust van gevoelens van spanning in je lichaam. Haal diep adem en laat je lichaam zich ontspannen. Concentreer je op het loslaten van harde of zware gevoelens. Doe je ogen dicht en verbeeld je dat je de mooiste roze bloem van de wereld vasthoudt. Snuif zijn zoete geur op en laat zijn schoonheid en gevoeligheid je hart openen. Stel je dan het roze licht van de bloem voor dat je hart binnenstroomt en het vult met onvoorwaardelijk liefde. Denk dan aan iemand van wie je houdt en laat de liefde die je in je hart voelt overvloeien in het hart van de ander. Geniet van dat gevoel van liefde en verbondenheid. Zeg: 'Goddelijke liefde, laat uw helende licht in mijn hart stromen, verzacht, zuiver en verjong het zodat het weer straalt, liefheeft en vol enthousiasme zit.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen