Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Purper

Purper - Ontwikkel geestelijke helderheid

Purper

Purper helpt bij het zien, horen en het laten terugkeren van de reukzin. Het helpt om mentale complexen te verhelderen, negativisme en opwinding los te laten. Het kan helpen bij reuma, pijn en bij het helen van de botten. Purper schept een verbinding tussen je geest, lichaam en ziel en brengt positivisme en succes. Gebruik een purperkaars om je geest te verhelderen en negativiteit los te laten.

Geestelijke helderheid

Geestelijke helderheid Zoek een purperkleurige kaars en richt daar je aandacht op. Word je bewust van alle negatieve gedachten en gevoelens die je ervaart. Spreek elke negatieve gedachte die je hebt hardop uit terwijl je de kaars brandt, en stel je voor dat deze wordt vernietigd door de kaarsvlam. Herhaal dan de volgende verklaring. Zeg: 'Goddelijke intelligentie, verwijder alstublieft deze negatieve gedachte uit mijn geest, mijn lichaam en mijn energieveld: Concentreer je nu op het creŰren van positieve gedachten. Zeg positieve affirmaties die je kunnen helpen je ge´nspireerder en vrediger te voelen in je leven. Zeg: 'Goddelijke geest, geef me alstublieft heldere gedachten en gevoelens, vrede en dankbaarheid.' Blijf deze oefening doen tot je geest is gezuiverd van elke vorm van negativiteit.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen