Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Saffier

Saffier - Laat je lichaam herboren worden

Saffier

Saffier kan je helpen bij het helen, zuiveren en het opnieuw geboren worden van je lichaam. Het kan je geest rustig maken, je zenuwen kalmeren en je bevrijden van emotionele pijn. Saffierblauw is een koesterende kleur, die disharmonie kan oplossen en blokkades kan laten verdwijnen, waardoor je welzijn ervaart. Saffierblauw kan ook je geest verhelderen, je emoties in evenwicht brengen en orde in je leven scheppen. Experimenteer met saffierblauw licht om je lichamelijk beter te voelen en je weer een gevoel van harmonie te geven.

Wedergeboorte

Adem saffierblauw licht in en sta jezelf toe je te focussen op je welzijn. Wrijf je handen tegen elkaar. Leg ze open naast elkaar neer en stel je voor dat je in iedere handpalm een bol van saffierblauwe energie vasthoudt. Sta jezelf toe om deze krachtige bollen van energie te voelen en speel ermee terwijl je ze groter en krachtiger laat worden. Leg je handen op dat deel van je lichaam dat moet worden vernieuwd. Zeg: 'Goddelijk licht, heel, zuiver en vernieuw: Herhaal deze uitspraak een paar keer gedurende ongeveer twee minuten, totdat je je beter voelt. Visualiseer dat de saffierblauwe energie door je lichaam gaat, het reinigt, het herboren laat worden en een gevoel van harmonie terugbrengt.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen