Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Azuur

Azuur - Bescherm jezelf

Azuur

Azuur helpt bij het zuiveren van je aura en versterkt je verbinding met het goddelijke. Het kan je helpen bij het ontdekken van jouw waarheid en je de kracht geven om belangrijke keuzen in je leven te maken. Wanneer je jezelf met azuurblauwe stralen omringt, kun je jezelf beschermen tegen zwaarbeladen energie, en het kan je ook helpen om je te concentreren. Bescherm jezelf tegen het oppikken van zwaarbeladen of negatieve energieŽn door rustig adem te halen en jezelf te omringen met stralen van azuurblauw licht.

Bescherming

Zeg: 'Ik vraag het goddelijke, helende licht me te omringen met liefde, vrede en heling. Houd alstublieft elke vorm van zwaarbeladen energie tegen, zodat deze niet in mijn omgeving komt en invloed op mij heeft. Dank u: Adem de azuurblauwe stralen van licht in totdat je je veilig en zeker voelt. Stel je voor dat een azuurblauwe bel je omringt, je beschermt en je een veilig gevoel geeft. Doe dit voor jezelf en voor je geliefden wanneer je wat meer bescherming nodig hebt.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen