Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Cyaan

Cyaan - Bouw je zelfvertrouwen op

Cyaan

Cyaan helpt je bij het versterken van zelfvertrouwen en het geloof in jezelf. Het brengt je lichaamssysteem in evenwicht en geeft je helderheid wanneer je keuzes moet maken. Cyaan helpt bij het loslaten van stress en het verkrijgen van vrede en ontspanning. Het helpt ook bij het vervolmaken van je communicatieve vaardigheden. Bouw je zelfvertrouwen op met behulp van een cirkel van cyaan.

Zelfvertrouwen

Doe je ogen dicht. Adem langzaam diep in. Terwijl je uitademt, ontspan je je helemaal en laat alle stress en spanning uit je lichaam los. Adem nog een keer langzaam diep in, visualiseer dat een diepe kleur van cyaan je lichaam vult. En ontspan dan terwijl je uitademt. Verbeeld je dat er een grote cyaankleurige cirkel voor je verschijnt. Focus je op de verschillende kwaliteiten die iemand zelfvertrouwen geeft. Dat kan zijn: weten wat je doet, je goed voelen over jezelf, je gelukkig voelen, krijgen wat je wilt enzovoort. Stel je voor dat je al deze eigenschappen in deze cirkel plaatst. Als je ze er allemaal in hebt geplaatst, stap dan zelf in de cirkel. Concentreer je op het inademen van al deze kwaliteiten, laat je zelfvertrouwen groter worden en ervaar dat je meer kracht krijgt. Wanneer je je vol vertrouwen voelt, klap dan drie keer in je handen en zeg: 'Ik omarm nu mijn zelfvertrouwen, mijn geluk en helderheid,' en stap dan uit de cirkel. Van nu af aan klap je, iedere keer dat je een extra zetje voor je zelfvertrouwen nodig hebt, drie keer in je handen en adem je zelfvertrouwen in.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen