Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Turkoois

Turkoois - Word je bewust van je empathie

Turkoois

Turkoois inspireert om met gevoel te communiceren, bouwt vertrouwen in je eigen kwaliteiten op, verbindt je met je intu´tie en maakt je bewust van je empathie. Turkoois stelt oude wijsheden ter beschikking en kan je een gevoel van verbinding geven met je innerlijke meesterschap. Houd iets turkoois vast zodat je inlevingsvermogen kan ontwaken.

Empathie

Wanneer je je inleeft in de gevoelens van anderen, laat je je oordelen los en verplaats je je in de situatie van de ander. Laat je geest wat milder worden en laat dit van pas komen om anderen te ondersteunen, aan te moedigen en te inspireren. Houd iets turkoois vast: een kristal, diets van een ander materiaal, of een bloem om je eraan te herinneren dat je anderen kunt helpen en dat je je jezelf in hem/ haar kunt verplaatsen. Zeg dan tegen iemand, die het nodig heeft om dit te horen, dat je om hem/haar geeft. De mooiste manier om ongemakken te voorkomen is om anderen te laten zien dat zij iets betekenen. Zeg: 'Ik kan me nu in de situatie van iemand anders verplaatsen en praat liefdevol en meelevend met hem/haar.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen