Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Aqua

Aqua - Ervaar vrede en kalmte

Aqua

Zeegroen schept een sfeer van sereniteit, rust en vrede en helpt je je geest rustig te maken en je zenuwen te kalmeren. Het is een schitterende kleur om bij het mediteren te gebruiken wanneer je graag innerlijke stilte wilt ervaren. Het is ook de kleur van geduld, geloof, acceptatie en koelheid. Zeegroen helpt je bij het oplossen van je angsten en vergroot het vertrouwen en geloof in jezelf. Kalmeer je zenuwsysteem en breng je geest tot rust door jezelf te omringen met zeegroene stralen van licht.

Vrede

Besteed wat tijd aan ontspanning en aan het concentreren op je innerlijke rust. Stel je mooie stralen van zeegroen licht voor die zich door je zenuwsysteem bewegen, je kalmeren, zuiveren en een gevoel van vrede creŽren. Zeg: 'Goddelijke geest, doordring mij met helend zeegroen licht, breng mijn zenuwen tot rust en laat mij een gevoel van vrede en rust ervaren.'

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen