Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Jade

Jade - Onderneem actie

Jade

Jade is een heldere, rustgevende, liefelijke en koesterende kleur. Het helpt bij het scheppen van evenwicht, harmonie en een gevoel van bekwaamheid van jezelf. Jade helpt je om negatieve gedachten los te laten en spoort je aan tot nieuwe ideeŽn. Het laat de dingen die ingewikkeld zijn eenvoudiger lijken. Het is een reinigende kleur. Laat deze lichtgroene kleur je helpen om actie te ondernemen en je leven eenvoudiger maken.

Actie

Wat je ook hebt uitgesteld om te doen, doe het nu! Geen excuses meer en onderneem actie. Denk aan wat je graag zou willen en omring jezelf, en wat je graag wilt, met een lichtgroen licht. Zeg: 'Ik kan dit. Het is gemakkelijk. Het universum ondersteunt mijn doelen en dromen en laat ze werkelijkheid worden.'

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen