Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Groen

Groen - Blaas je zenuwstelsel nieuw leven in

Groen

Groen helpt je om je zenuwstelsel, je hart, je bloedsomloop en je lever nieuw leven in te blazen. Deze kleur kan je helpen je bloeddruk te verlagen, je rustiger te maken en frustraties en boosheid los te laten. Groen is heel goed te gebruiken bij het mediteren en het helen. Het stimuleert ook de groei en helpt bij het helen van botbreuken. Omring iemand die zich niet goed voelt met groen. Gebruik groen om je zenuwstelsel een nieuwe impuls te geven en je hart open te stellen.

Nieuw leven inblazen

Om je zenuwstelsel nieuw leven in te blazen, je te helpen bij je bloedsomloop en om je bloeddruk te verlagen, concentreer je op het laten doorstromen van je zenuwstelsel met groene stralen van licht. Laat je geest het licht door je hele ruggengraat leiden voordat deze naar je hart gaat. Laat het groene licht om je hart cirkelen tot je voelt dat je hart zich opent, ontspant en zich vult met levenslust. Zeg: 'Goddelijke intelligentie, help me alstublieft om alle druk en spanning van mijn hart en zenuwsysteem los te laten en vervul me met uw helende, revitaliserende groene licht.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen