Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Smaragd

Smaragd - Kalmeer je geest, lichaam en ziel

Smaragd

Smaragd helpt je je angsten te overwinnen, frustraties los te laten en kalmte te creŽren. Gebruik deze kleur om rust te brengen in uitdagende situaties, agressie op te lossen en een gebroken hart te lijmen. Smaragdgroen helpt ook je gevoel van eigenwaarde te vergroten, overvloed aan te trekken en je energie te vergroten. Kalmeer je geest, lichaam en ziel met smaragdgroene stralen.

Kalmte

Ga de tuin in; adem diepe teugen frisse lucht in terwijl je je concentreert op al het groen om je heen. Leg je handen op het groene gras en voel de helende, rustgevende kracht die het heeft. Stel je voor hoe het zou zijn om een grasspriet te zijn, levend, groeiend zonder tegenstand. Adem de smaragdgroene stralen in en laat het gevoel van vrede en rust door je lichaam stromen. Zeg: 'Goddelijke liefde, ik geniet van het wonder van de natuur. iedere keer dat ik me concentreer op het groene om me heen mag ik me rustig voelen, perfect in evenwicht en harmonie.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen