Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Grijs

Grijs - Leer je lichaam kennen

Grijs

Grijs is een goede kleur om je lichaam te leren onderzoeken. Deze kleur kan je helpen om blokkades in het lichaam of van een aura te herkennen. Grijs kan je ook informatie geven over je mentale, emotionele en fysieke gesteldheid. Grijs kan je leren om zaken vanuit een ander gezichtspunt te bekijken, en je de kracht geven om te handelen bij uitdagende situaties die je als hopeloos ervaart. Gebruik de grijze straal als een vergrootglas om de geblokkeerde gebieden in je lichaam te ontdekken.

Ken je lichaam

Visualiseer of voel een grijze straal. Vraag deze dan om je te helpen om ook maar het minste disfunctioneren van je lichaam duidelijk te maken, Gebruik de grijze straal als een vergrootglas dat je bewust maakt van elke blokkade in je lichaam. Doe je ogen dicht, richt je aandacht op het binnenste van je lichaam, vraag de grijze straal om boven elk gebied van je lichaam te cirkelen dat geholpen moet worden, of waarvan je je bewust moet worden. Ontdek dan of er een gebied in je lichaam is dat grijs aanvoelt, of er zo uitziet. Wanneer je je eenmaal bewust bent van de blokkades in je lichaam, vraag dat deel van je lichaam welke kleur het nodig heeft om te helen. Baad het dan in die speciale kleur. Vier dat de grijsheid je lichaam verlaat en wordt vervangen door levendige, kleurige stralen. Zeg: 'Goddelijke intelligentie, help me alstublieft alles wat vast zit en alle beperkingen uit mijn leven los te laten en vrijheid, creativiteit en welzijn te verwelkomen'.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen