Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Zwart

Zwart - Ontdek de rijkheid van de donkere nacht

Zwart

Zwart is een kleur van bescherming, kracht en terugtrekken. Het is een toegangspoort naar nieuwe ervaringen, een test voor kracht en oplossen. Veel mensen gaan de ontmoeting met de donkere nacht van de ziel aan om wijsheid te verkrijgen, en om aan de andere kant uit te komen. Zwart kan je helpen het oude op te lossen zodat je het nieuwe kunt verwelkomen. Ontvang goddelijke wijsheid en geschenken die diep binnen in je werden verborgen met behulp van de zwarte straal.

Donkere nacht van de ziel

Op een bepaald punt in het leven ervaart iedereen de donkere nacht van de ziel. Dit is een gelegenheid om de rijke gaven te ontdekken die diep binnen in je werden verborgen. Sta jezelf toe om je te verbinden met de zwarte straal en laat deze je leiden naar de gaven die in de schaduw liggen. Je kunt jezelf in duisternis visualiseren en dan om de goddelijke wijsheid vragen, om je te laten zien welke gaven er zijn en wat je van de schaduw moet leren. Ontvang de geschenken en laat de zwarte straal je vertrouwen versterken. Zeg: 'Goddelijke geest, geef me de kracht, de wijsheid en de moed om me te verbinden met, en te leren van de schaduwkant in mijzelf.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen