Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Glans

Glans - Ontdek je glans

Glans

Glans helpt je om afwisseling en transformatie tot stand te brengen. Werk met de glanskleur wanneer je met een schone lei wilt beginnen. Glans helpt je bij het helen van gezondheidsproblemen. Het is een schitterende kleur om jezelf in te baden, om angst en zorgen los te laten. Wanneer je je depressief voelt, gebruik glans dan om jezelf weer op te laden, zodat je weer kunt schitteren. Maak je lichaam en ziel schoon en ontdek je glans.

Ontdek je glans

Visualiseer dat je onder een bruisende, glanzende waterval staat. Laat alle zwaarmoedigheid, angst, boosheid of negativisme wegwassen door dit krachtige, glanzende licht. Laat het ieder orgaan, deel en systeem van je lichaam schoonmaken totdat je glanzend schoon bent. Je hebt nu de kans om opnieuw te beginnen en je glans te ontdekken. Zeg: 'Goddelijke intelligentie, ik ben klaar om mijn eigen wijsheid te (h)erkennen, mijn schitterende ideeŽn te manifesteren en iedereen om me heen te inspireren.'

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen