Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Wit

Wit - Het is tijd voor verlichting

Wit

Wit heeft je gehele lichaam. Het is een goede kleur om gif uit het lichaam te verwijderen en helpt bij het zuiveren. Wit is goed voor helderheid en begrip. Deze kleur is behulpzaam bij het helen van huidproblemen. Het brengt vrede en rust van het hoogste niveau, vertegenwoordigt integriteit, licht, heiligheid, waarheid en overgave.

Verlicht jezelf met wit.

Verlicht jezelf Het gevoel van lichtheid is de schitterendste ervaring. Het omvat onschuld, zuiverheid en vreugde. Wit geeft je het vertrouwen dat er van je wordt gehouden zoals je bent, er voor je wordt gezorgd en dat je wordt ondersteund. Doe je ogen dicht en verbeeld je dat je op de grootste, mooiste berg van wit kristal staat. Haal diep adem en laat het heldere witte licht dat deze berg uitstraalt je zuiveren, je bezielen en je verlichten. Voel dat je alle onnodige bagage loslaat die je de berg hebt opgezeuld. Hoe voelt het om vrij te zijn van de last? Ervaar de verlichting van je lichaam en ziel terwijl je voor je uitkijkt vanaf de berg. Concentreer je op de circulatie van wit licht vanaf de toppen van je tenen door je hele lichaam. Voel dat je lichaam zelfs nog zachter en lichter wordt. Je staat op het punt om te gaan zweven. Sta jezelf toe om omhoog te vliegen! Zeg: 'Ik sta mezelf toe om verlichting te ervaren in mijn lichaam en ziel.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen