Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Citroen

Citroen - Toegang tot vernieuwend denken

Citroen

Citroengeel is een warme, inspirerende en verstandige kleur. Het kan de hersenen stimuleren en je helpen om helder te denken, duidelijke beslissingen te nemen en het kan je geheugen opfrissen. Deze kleur is fantastisch om je te helpen bij het studeren, leren, lezen en schrijven. Denk buiten de gebaande paden met de vernieuwende stralen van citroen.

Vernieuwend denken

Wanneer je er klaar voor bent om anders te gaan denken, ga rechtop zitten, kijk een beetje omhoog, open je handen met de handpalm naar boven en ontspan je vingers. Zeg: 'Goddelijk denkend wezen, ik roep de citroenkleurige straal aan voor vernieuwing, creativiteit en ideeŽn zodat ik nieuwe gezichtspunten ontdek die me helpen om om te gaan met nieuwe situaties.' Voel hoe de straal van citroen je hoofd en hersenen raakt en begin op een andere manier te denken. Stel je dan open voor nieuwe ideeŽn. Leg een vel papier naast je neer om je nieuwe ideeŽn op te schrijven. Je kunt ook een citroen in je handen houden en de creatieve energie van de citroen in je lichaam opnemen.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen