Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Geel

Geel - Reinig je lichaam

Geel

Geel helpt bij het zuiveren. Het helpt bij het behandelen van diabetes, maakt de inwendige organen en de holtes schoon. Geel kan verlichting geven bij artritis, het kan je bevrijden van gif en zorgt dat je huid er beter uitziet. Reinig je spijsverteringssysteem met gele stralen van licht.

Reiniging

Ga naar buiten. Ga een paar minuten in de zon staan en voel de zonnestralen op je huid. Stel je nu voor dat het heldere gele zonlicht zich door je spijsverteringssysteem beweegt, de inwendige organen, de alvleesklier en holtes reinigt en zich ontdoet van alle gif en afvalmateriaal. Voel, terwijl de spanning zich oplost, dat al je organen weer schoon en gezond worden. Doe wat water in een geel glas en zet het een half uur in de zon. Drink dit water vervolgens op terwijl je je aandacht richt op het zuiveren van je lichaam, geest en hart. Zeg: 'Ik laat nu mijn geest en lichaam, van binnen en van buiten, schoongemaakt worden'.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen