Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Abrikoos

Abrikoos - Wees blij en voel je opgelucht

Abrikoos

Abrikoos helpt je om elke zware en belastende energie die je met je mee zou kunnen dragen te verlichten. Hij brengt een enorme levenslust, vreugde en enthousiasme in je leven. De oranje kleur helpt ook bij het loslaten van irrationele vrees en verlangens. Het is een creatieve kleur, geeft plezier en is goed voor je intu´tie. Mediteer met deze oranje kleur om meer vreugde en lichtheid aan je leven te geven.

Vreugde

Het is vandaag een dag om je blij te voelen. Herinner jezelf aan al de gouden momenten die je in je leven hebt ervaren. Ontdek vandaag vijf nieuwe vreugdevolle ogenblikken. Draag vandaag iets met oranje, of mediteer bij deze kleur. Nodig blijdschap uit in je hart. Zeg: 'Goddelijke geest, help me om me bewust te worden van de vreugde, het lachen en de spontaniteit in mijn hart en mijn ziel.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen