Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Rood

Rood - Bevrijd jezelf van pijn

Rood

Rood bevat oneindig veel energie, levenslust en kracht. Het kan je helpen bij het aantrekken van geld en welvaart in je leven. Het is een krachtig middel voor het helen van kwalen van het bloed en het verbeteren van de bloedsomloop. Rood werd in vroeger tijden al gebruikt voor het helen van kwalen, rauwe plekjes en om wonden te drogen, koude plekken van je lichaam te verwarmen en de pijn te verminderen. Rood helpt om de adrenaline in je bloed vrij te laten en stimuleert geestelijke en lichamelijke energie. Rood is daardoor een goede helper bij het oplossen van een depressie. Gebruik een rood zwaard van licht om je op alle niveaus te verbeteren.

Pijnvrij

Stel je voor dat je een rood zwaard van licht hebt. Aan de punt van het zwaard zit een rode lichtster, die een ongelooflijk helende kracht heeft. Wanneer de ster iets wat niet helemaal goed voelt aanraakt, begint het nare gevoel uit je lichaam weg te smelten. Visualiseer dat je verschillende delen van je lichaam aanraakt die moeten worden geheeld. Gebruik het zwaard voor het helen van kwalen, rauwe plekjes en om wonden te drogen, koude gebieden te verwarmen en pijn te verminderen. Gebruik de rode straal ook om het bloed te zuiveren en de bloedsomloop te verbeteren. Als je jezelf gedurende korte periodes in rood licht baadt, kan dit ook een depressie verlichten. Zeg: 'Goddelijke geest, laat uw helend vermogen door mijn geest en lichaam stromen en laat deze zich vernieuwen zodat ik me weer beter kan gaan voelen'.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen