Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Mandarijn

Mandarijn - Wees spontaan en heb plezier

Mandarijn

Deze levendige kleur staat voor creativiteit, levenslust en levenskracht. Het kan je bewust maken van je seksuele en creatieve energieŽn. De kleur van een mandarijn symboliseert warmte, rijkheid, moed en spontaniteit. Het activeert je innerlijk weten en is de kleur van actie, vertrouwen en vastberadenheid. Activeer de energie van mandarijn en laat je wilde, spontane zelf gaan.

Spontaniteit

Spontaniteit Experimenteer met de mandarijnkleur en laat je creativiteit ontwaken. Wat heb je altijd al willen doen, maar heb je nog nooit gedaan omdat je er de moed niet voor had? Voordat je gaat twijfelen, laat de controle los en sta jezelf toe om iets spannends en spontaans te doen. Laat je innerlijk kind tevoorschijn komen om te spelen en plezier te hebben. Wrijf een minuut in je handen. Doe ze dan langzaam uit elkaar. Visualiseer dat mandarijnkleurige stralen uit je handen komen. Houd je handen dan telkens een minuut boven je solar plexus, je hart en je hoofd, en laat de mandarijnkleurige straal je vrolijke, spontane en avontuurlijke zelf activeren. Ga dan iets spannends doen wat spontaan bij je opkomt. Zeg: 'Oneindige intelligentie laat mijn creatieve, spontane en avontuurlijke zelf ontwaken. Ik ben er klaar voor om plezier in mijn leven toe te laten.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen