Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Oranje

Oranje - Koester jezelf

Oranje

Oranje kan je helpen bij het verbeteren van je spijsvertering, kwalen van je borstkas en nieren. Het helpt ook bij de behandeling van astma, angst, eenzaamheid, spasmen, spanning, ontstekingen, verkoudheid en depressie. Oranje verbetert je immuunsysteem, levendigheid en weerstand. Het maakt je ook bewust van je seksuele en creatieve energie. Laat je geluk en vertrouwen toenemen door de zachte oranjestralen.

Koesteren

Stel jezelf voor in een bad met een warme, zachte oranje vloeistof. Deze oranje vloeistof ontspant je spieren en ontspant je lichaam en geest. De oranje vloeistof dringt door tot in je longen en ademhalingssysteem en verwijdert alle gif, spanning en angst. Het vervult je met veerkrachtige gevoelens, geluk en vertrouwen. Zeg: 'Ik ben een mooi, goddelijk wezen dat het verdient om gekoesterd, verzorgd en ondersteund te worden. Ik wil nu graag zorg, vriendelijkheid en zachtheid van anderen ontvangen.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen