Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Amber

Amber - Word je bewust van je creativiteit

Amber

Amber is een fantastische kleur om je creativiteit te vergroten en je gave om je te manifesteren te versterken. Deze kleur kan je helpen om diepere banden te creŽren in relaties en het kan je leren om meer liefde te geven en te ontvangen. Het is een warme, optimistische, moedige en spontane kleur. Draag amber om je bewust te worden van je creatieve talenten.

Creativiteit

Je moet je bewust worden van je creatieve gaven. Draag een amberkleurige hanger om je te herinneren aan je vrolijke, creatieve, ongeremde zelf of houd een barnsteen vast. Denk aan vijf grappige, creatieve dingen die je heel graag zou willen doen. Kies dan datgene uit wat je die dag het meeste aanspreekt, zoals bijvoorbeeld zingen, dansen, schilderen, schrijven of iets origineels maken. Sta jezelf toe om speels te zijn, kinderlijk en blij, en plezier te hebben. Zeg: 'Oneindige intelligentie, wek mijn creatieve talenten. Ik ben vrij om deel te nemen aan mooie, verbazingwekkende en vrolijke ervaringen.'


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen