Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Brons

Brons - Versterk je lichaam

Brons

Brons inspireert kracht, wijsheid en liefde. Het helpt je bij het krijgen van een promotie, brengt rijkdom in je leven en helpt je de juiste mensen aan te trekken voor jouw bedrijf. Brons helpt ook om succesvol te onderhandelen. Het helpt mensen om zich bewust te worden van hun intu´tie en hierop te vertrouwen. Deze kleur is ideaal om destructieve, emotionele patronen te doorbreken, je te bevrijden van irrationele angsten en zorgen, giftige gedachten en gevoelens uit je lichaam te laten spoelen. Laat de bronskleurige straal weer kracht en vitaliteit in je lichaam terugbrengen.

Versterk je lichaam

Focus je op elk deel van je lichaam dat moet worden versterkt. Leg je handen op dit deel van je lichaam. Adem dit in en visualiseer een bronzen draad, die zich om dat deel van je lichaam wikkelt, het hecht en sterker maakt. Zeg: 'Goddelijke geest, omring me alstublieft met de bronzen straal van licht die mijn lichaam zal helen, sterker maakt en verjongt. Dank u: Stel je dan een bronzen straal van licht voor waarin het systeem van je lichaam, dat betrekking heeft op het deel waar je aan werkt, baadt totdat het er helder, schoon en levend uitziet. Beschrijf dat deel van je lichaam als zijnde sterk en gezond.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen