Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Chocolade

Chocolade - Voed je lichaam en ziel

Chocolade

Chocolade is een mengeling van zwart en bruin. Het is dus een kleur die ons met de aarde verbindt, ons van gezonde grenzen voorziet en aanmoedigt om structuur in ons leven aan te brengen. Het geeft toegang tot je schaduwkant en stelt je in staat om diepere inzichten en groei te verkrijgen. Chocolade kan je ook voeding en veerkracht geven. Voed je lichaam en je ziel met chocolade.

Voeding

Maak vandaag een kop warme chocolademelk voor jezelf en drink hem langzaam op. Laat de warmte en de zoetheid je lichaam en je ziel voeden. Hoe kun je jezelf voeden en beter voor jezelf zorgen? Ga zitten, neem een vel papier en laat je creativiteit bovenkomen. Schrijf tien dingen op die je de komende week graag wilt doen. Doe ze. Zeg: 'Goddelijke geest, laat me bewust worden van de goedheid, het goddelijke en het verhevene in mij en laat me echt voor mezelf zorgen en van mezelf houden'.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen