Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Bruin

Bruin - Stel je grenzen

Bruin

Bruin is een aardkleur. Het helpt je om in contact te komen met de natuur, de wijsheid van de dieren en de universele wijsheid. Deze kleur helpt ook bij het scheppen van gezonde grenzen en het verkrijgen van een evenwichtig perspectief. Bruin kan je helpen in verbinding te komen met de helende eigenschappen van de natuur en je energie, en het kan je creativiteit en energie een oppepper geven. Gebruik de bruine stralen om je verbinding met de aarde te verdiepen, en om gezonde grenzen te creŽren.

Grenzen

Ga naar buiten, zoek een stok en teken een cirkel op de grond. Ga in de cirkel staan. Adem frisse lucht in. Laat de bruine stralen van licht je in contact brengen met de aarde. Zeg: 'Goddelijk licht, ik kies ervoor om nieuwe grenzen voor mezelf en aan anderen te stellen. Ik kies ervoor om te luisteren naar mijn eigen stem en die te volgen, mezelf te respecteren, mijzelf te waarderen en van mezelf te houden: Stel vervolgens vast hoe je wilt dat anderen je behandelen. Stap alleen uit de cirkel wanneer je je grenzen duidelijk hebt gesteld.


De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen